Windhager

Kotli Avstrijskega proizvajalca Windhager zagotovo sodijo med najboljše proizvajalce kotlov na polena in na pelete. Imajo dolgoletno tradicijo in izvrsten razvojni program. Njihovo kakovost lahko sklepamo že po njihovi velikanski prodaji, ki jo dosegajo v njihovi deželi Avstriji. Veliki uporabniki njihovih sistemov so npr. Nemčija, Švica, Italija, Francija in še veliko drugih držav kjer se uporaba le teh sistemov zanesljivo povečuje.
Sposobnost kotlov Windhager je pravo presenečenje za vsakega uporabnika!
Na voljo so naslednji modeli:

LogWIN_Klassik

LogWIN Klassik

Kotel z 99 prednostmi
Nov uplinjevalni kotel na polena LogWIN Klassik z možnostjo kurjenja polmetrskih polen, prepriča s svojimi številnimi prednostmi: njegova XXL odprtina polnilne komore omogoča udobno nalaganje olen; zelo primeren je za sanacije kotlovnic, poleg tega ima zelo trdno in robustno zgradbo.


LogWIN

LogWIN

Nov standard v razredu naprav iz nerjavečega jekla
Ogrevanje na polena ponovno postaja vedno bolj priljubljeno, za kar je v veliki meri zaslužna zelo napredna tehnologija na tem področju. Sodobno ogrevanje na polena je zelo učinkovito, prijazno do okolja in izjemno udobno. Podjetje Windhager je s konstantnim raziskovalnim delom ter izkušnjami, ki si jih na področju centralnega ogrevanja nabira že več desetletij, pomembno prispevalo k temu napredku. Z doslednim upoštevanjem mota „Dobro delujoče še izboljšati, preverjeno delovanje še naprej razvijati“, Windhager sedaj z novo izvedbo LogWIN postavlja višje standarde sodobnega ogrevanja. LogWIN v mnogih pogledih prekaša tradicionalno ogrevanje na polena – z LogWIN se ustvarja nov razred kotlov iz nerjavečega jekla.


fku

FKU

Prilagodljiva uporaba
Zaradi ugodne cene in zanesljivega delovanja je FKU idealna rešitev ogrevanje vaše hiše. Tovarniško v celoti opremljen ter tako pripravljen za namestitev in uporabo. Možna uporaba različnih trdih goriv (les, premog in koks).


easywin

EasyWIN

Majhen, a zelo učinkovit
Razmišljate napredno in iščete stroškovno ugodno vpeljave nove ogrevalne naprace na obnovljive vire v vaš ogrevalni sistem? Potem je EasyWIN prava rešitev za vas. Narejen s pomočno Windhagerjeve sistemske tehnike je kompakten kotel na polena EasyWIN še posebej primeren za povezavo z vašim že obstoječim ogrevalnim sistemom na plin, olje ali pelete. Poleg svoje zelo ugodne cene vas bo prepričal še s svojo robustno konstrukcijo iz zelo obstojnih materialov. Poleg tega skrbno domišljena, tisočkrat preverjena ogrevalna tehnologija Windhager skrbi za najučinkovitejšo porabo goriva ter dolgotrajno in zanesljivo obratovanje.


variowin

VarioWIN

Vsestranski in prilagodljiv
Če želite posodobiti svoj obstoječi sistem ogrevanja ali če iščete trajno rešitev oskrbe s toploto za svojo novo hišo – kotel na pelete serije VarioWIN je v vsakem primeru idealna rešitev, ki zadosti potrebam po toploti do 12 kW. S postavitveno površino, ki ne zajema niti polovice kvadratnega metra, ter različnimi možnostmi dovajanja pelet lahko ta kompakten kotel na pelete kadar koli namestimo v kateri koli prostor v hiši. V povezavi s hranilnikom sistemske vode je ta način ogrevanja še posebej primeren za objekte z majhno potrebo po toploti (npr. pasivne hiše), kjer lahko trajno nadomesti toplotno črpalko.


biowin

BioWIN

Zanesljiva toplota in udobje
Ogrevanje na pelete je v zelo kratkem času postalo eno izmed najbolj priljubljenih in razširjenih načinov pridobivanja toplote. nič čudnega, saj peleti ne zagotavljajo zgolj zelo gospodarnega, temveč zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji tudi enega najudobnejših načinov ogrevanj. Kako udobno, varčno in okolju prijazno je lahko ogrevanje na pelete, vam sedaj pri Windhagerju dokazujemo tudi s tehnologijo BioWIn.


biowinxl

BioWIN XL

Prihodnost pelet
Z izvedbo BioWIN XL vam Windhager ponuja odlično rešitev za ogrevanje na pelete za potrebe do 60 kW toplotne moči. Tisočkrat preverjena Windhagerjeva tehnologija ogrevanja na pelete se je s to izvedbo odlično prilagodila potrebam po ogrevanju večjih objektov. V ospredju tega kotla na pelete za cetralno ogrevanje sta visoka obratovalna zanesljivost in sočasna najučinkovitejša izraba goriva. Poleg tega je tudi postavitev kotla BioWIN XL , ki ga odlikujeta kompaktna izvedba in edinstven fleksibilen sistem skladiščenja pelet, zelo preprosta.


firewin

FireWIN

Centralno ogrevanje s stilom
S kaminom FireWIN vam Windhager ponuja popolno centralno ogrevanje na pelete, ki ga lahko upravljate kar iz vaše dnevne sobe. Tako boste ob večerih uživali pred kaminom, ta pa bo hkrati poskrbel za toplo vodo ter za izjemno varčno in učinkovito ogrevanje vseh prostorov. Brezčasen, privlačen dizajn kamina FireWIN, ki je na voljo v štirih barvnih različicah, se odlično poda kateremu koli stanovanju. Naj vas razvaja ogrevalna tehnologija prihodnosti!


biowin2

BioWIN 2

Primeren za vsak prostor.
BioWIN 2 je daleč najbolj kompakten kotel na pelete v svojem razredu in vam prihrani veliko dragocenega prostora. Je edinstven v svoji majhnosti, saj skupaj z najmanjšimi razdaljami zavzame manj kot 1,5 kvadratnega metra površine in ga lahko zato postavimo tudi v različne odprtine. S hrbtno stranjo se lahko celo dotika stene, medtem ko ob straneh potrebuje le 3 centimetre prostora.